top of page
STUDIO 21

STUDIO 21

Valdemarsgade 19b 1sal, 1665 KBH. V

Om

Studie 21 er rumligt og stille projektstudielokale med adgang 24/7.Studiet er nyistandsat og kommer med semiflydende gulve, generation 2 akustikloft, lyd-absorberende paneler, samt Philips Hue Color & Ambient LED spots som standard.Studiet er beliggende på 1 sal i et flot indrettet kompleks med 7 andre studier, og kan eksempelvis bruges til film m. Sorround/Atmos setup, multimedia, podcast og lignende. Er velegnet til f.eks. enkelt eller to-mands projekt.Dette studie deler ingen af sine vægge med andre studier - kombineret med dets isolerede placering gør det sig til et af vores mest stille og unikke studier.


Ejendommen, som fremlejemålet ligger i, er pæn og velholdt og ligger tæt på den ny metro ved Enghave St. Samt stort udvalg af caféer og spisesteder.

FAKTA

Areal

Mål

 UDLEJET 

16 m²

4,50 x 3,62m

Dette studie er i øjeblikket udlejet. Hvis du ønsker at blive informeret, når et lignende studie bliver ledigt, så tilmeld dig vores mailingliste.

Er du på udkig efter et fremtidigt studie, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad vi har at tilbyde, så kontakt os for en snak eller et smugkig. 

Husleje

Den viste husleje er beregnet for to-mandsprojekt, bestående af en kontraktansvarlig person og dens faste samarbejdspartner.

 

For mere info om delings mulighederne se vores FAQ

Vi har opdateret vores priser og vilkår for flere-mandsprojekter samt solister. - Klik her for mere info.

KONTAKT OS

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

 

Hvis du gerne vil booke en uforpligtende fremvisning af ledigt studie, bedes du venligst oprette en ansøgning, så kontakter vi dig pr. email med info.

bottom of page