top of page
STUDIO 1

STUDIO 1

Enghavevej 4, St. bgh, 1674 KBH V.

Om

Studie 1 er et af vores nye akustikbehandlede og energi-optimeret plug&play projektstudielokale, som sætter fokus på akustik, stemning og komfort.

Studiet er nyistandsat og kommer med flydende gulve, bæredygtig lyd-absorberende paneler, akustikloft samt Philips Hue LED spots som standard.
Studiet er beliggende i stuen, med adgang direkte fra vores hyggelig gårdmiljø og er velegnet til f.eks. enkelt eller to-mands projekt.

Ejendommen som lejemålet ligger i, er charmerende og velholdt samt tæt beliggende til den nye metro ved Enghave St. Samt stort udvalg af caféer og spisesteder.

FAKTA

Areal

Mål

 UDLEJET 

17,3 m²

4,24 x 4,08m

Dette studie er i øjeblikket udlejet. Hvis du ønsker at blive informeret, når et lignende studie bliver ledigt, så tilmeld dig vores mailingliste.

Er du på udkig efter et fremtidigt studie, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad vi har at tilbyde, så kontakt os for en snak eller et smugkig. 

Husleje

Den viste husleje er beregnet for to-mandsprojekt, bestående af en kontraktansvarlig person og dens faste samarbejdspartner.

 

For mere info om delings mulighederne se vores FAQ

Vi har opdateret vores priser og vilkår for flere-mandsprojekter samt solister. - Klik her for mere info.

KONTAKT OS

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

 

Hvis du gerne vil booke en uforpligtende fremvisning af ledigt studie, bedes du venligst oprette en ansøgning, så kontakter vi dig pr. email med info.

bottom of page